Weet je niet wat je moet doen voor Vaderdag 2022? Van het geven van een pizzafeestje voor je vader thuis, het maken van een Vaderdag knutselwerkje of het kopen van een uniek cadeau tot het schrijven van een lieve Vaderdag quote op een Vaderdag kaart!

Hier zijn enkele unieke vaderdag-ideeën die het vieren van je vader op vaderdag tot een knaller zullen maken.

1. Ga binnen picknicken

Herschik de meubels in je woonkamer om een ​​picknick buiten te creëren, binnenshuis! Voeg papa's favoriete lekkernijen en snacks voor de lunch toe. Plus zijde? Als het regent, hoef je je plannen niet te annuleren.

2. Eet fondue Fondue?

Meer zoals FonFUN! Vind fonduerecepten online of maak er zelf een en beleef een dinerervaring die papa nooit zal vergeten! En waarom voeg je geen chocoladefontein toe om het extra leuk te maken!

3. Maak een wijnproeverij thuis

Beschouwt papa zichzelf als een wino? Schenk glazen wijn bij de flessen die je in huis hebt en laat papa verhalen verzinnen over hoe de druiven in zijn mond kwamen.

4. Verwen hem met ontbijt op bed

Ontbijt op bed is niet alleen voor Moederdag! Papa's kunnen er ook van genieten! Maak een paar van zijn favoriete brunchtraktaties en begin Vaderdag goed.

5. Pak samen een taak aan

Is vader een hands-on man? Waarom zou u de dag niet doorbrengen met het bouwen van een boomhut of het schilderen van een vogelhuisje, direct vanuit huis!

6. Ga fietsen

Ondanks de landelijk verplichte quarantaine, zijn fietstochten in de buurt nog steeds toegestaan. Stof de fietsen af ​​en rijd door het park om papa een speciaal gevoel te geven.

7. Steek de barbecue in de achtertuin aan 

Er is geen betere manier om het hart van een vader te raken dan het woord "barbecue". Pak extravagant vlees zoals een ribbetjes of Wagyu beefburgers en laat papa naar de stad gaan.

8. Kook iets avontuurlijks

Als een van de rolmodellen van papa Anthony Bourdain en Gordan Ramsey zijn, overweeg dan om buiten de gebaande paden te denken en een maaltijd te maken met iets waar je normaal niet voor zou gaan, zoals bizonburgers of gegrilde octopustentakels. Het aanpakken van een complex recept lijkt misschien een uitdaging, maar de herinneringen en de maaltijd zullen het waard zijn!

9. Maak een roadtrip.

Stapel het gezin in de auto, draai de deuntjes aan en neem de schilderachtige route. Of je bestemming nu het strand is of het favoriete nationale park van je vader, deze reis zal zeker een blijvende herinnering creëren.