Housewarming-cadeaus hebben de welverdiende reputatie dat ze in de prullenbak of donatiestapel belanden. En dat is jammer, want een zorgvuldig gekozen housewarmingcadeau kan een van de vele dingen zijn die een nieuw huis een thuis maken. Onze trefzekere formule voor succes: kies een cadeau op basis van wat je al wist over jouw ontvanger voordat ze de sleutels van hun nieuwe huis ontvingen, terwijl je zich ook voorstelt welke nieuwe verhalen zich op hun nieuwe adres zouden kunnen ontvouwen.
Er is zoveel meer te geven dan alleen een kaars.
Of jouw dierbaren nu zijn verhuisd naar een nieuw appartement of hun allereerste huis (of hun tweede of derde), het verhuisproces kan snel overweldigend worden. Maar een leuk cadeau voor een housewarming kan de overgang vergemakkelijken en de nieuwe huiseigenaar of huurder weer helemaal enthousiast maken over hun ruimte. Het vinden van het perfecte cadeau kan lastig zijn, maar wij hebben het voor je. Van gepersonaliseerde mokken tot decoraccenten, er staat voor elk wat wils op deze lijst voor elke prijs.
 

Een grappige hypotheek Mok

Housewarming cadeau hypotheek mok
Een beetje sarcasme op het juiste moment wordt altijd onthouden, deze nieuwe hypotheekmok is gewoon een geweldige manier om je vriend te vertellen dat ze een nieuw huis hebben, kijk naar mij ik heb een hypotheek!
Deze mok is het perfecte cadeau voor een nieuwe huiseigenaar.
Een super grappige housewarming cadeau!

Een super cool wereld-bol dagboek

 
 
Of ze nu dol zijn op reizen of gewoon van mooie dingen houden, koop ze deze wereldbol die bedoeld is om tentoongesteld te worden.
Dus als je vrienden of geliefden klaar zijn met het uitpakken van de hele stapel dozen, kunnen ze hun eerste vakantie plannen en dan kunnen ze hun eigen wereldbol maken!

Log in waar ze zijn geweest of waar ze naartoe willen. De lay-out in oefenblokstijl maakt het gemakkelijk om een ​​uniek en artistiek 3D-reisdagboek te maken, waarbij het rasterpapieroppervlak het perfecte blanco canvas voor pennen, potloden en markeerstiften geeft. Met de roestvrijstalen standaard kunnen ze ook al hun creatieve werk in stijl tonen. Dus teken, krabbel en versier de wereldbol op hun eigen manier. Perfect voor elke wereldreiziger en een geweldig en attent housewarming cadeau.

Bureaulamp en Spaarpot

Housewarming cadeau spaarpot
Het kopen van een huis kan duur zijn en misschien hebben je vrienden een helpende hand nodig om wat extra geld te sparen voor de volgende etentje of de volgende ronde bieren.
Niet alleen een handige lamp waarmee ze geld kunnen besparen en licht geven wanneer ze dat nodig hebben, maar ook nog eens super mooi en modern, dat wordt een showstopper!

Deze bureaulamp doet je beseffen dat energie geld kost, De lamp gaat alleen aan als je er een middelgrote of grote munt in stopt.

Niet alleen een geweldig cadeau voor een housewarming, maar ook met een geweldige boodschap en een perfect cadeau voor het hele gezin.
 

De Palette Onderzetter

Housewarming cadeau pallete onderzetter
Vaak komen er bij een nieuw huis nieuwe regels en proberen we dingen schoon en netjes te houden, daarom is dit een geweldig idee voor een cadeau, vooral voor die vriend / dat stel dat van dingen echt schoon houdt.
De Palette Trivet is een onderzetter gemaakt van dennenhout en een exacte replica van zijn kleine broertje, de Palette-It, het enige verschil is het formaat.

Het originele EUR-palletlogo is ook gedrukt op de Palette Trivet.

Het is een praktisch keukenaccessoire en leuk voor op de eettafel.
 

De Wijnkist en Tapasbord

De Wine Box en Tapas Board van Rackpack is super leuk om cadeau te doen voor een housewarming, je kunt je favoriete wijn van je vrienden toevoegen aan de box en de wijnkist heeft een dubbele functie.

Deze houten geschenkdoos is geschikt voor één fles wijn, de voorkant van het bamboe bord heeft twee vakken voor heerlijke tapas, terwijl de achterkant gebruikt kan worden als snijplank.
Zorg ervoor dat je vrienden of familie dol zullen zijn op dit attente geschenk.
 

Houten Set Sleutelhouder

Housewarming cadeau sleutelhouder
Bij een nieuw huis krijg je altijd een nieuwe set sleutels, dus waarom zou je je vriend niet een heel lief plekje geven om die sleutels op te hangen?
Met de MiMi Innovations Houten Set Sleutelhouder en Sleutelhangers heb je je sleutels altijd op een veilige plek.

De sleutelhouder is een huis, de sleutelhangers in de vorm van hem en haar.

De houder is eenvoudig aan de muur te bevestigen met een haakje of gebruik de dubbelzijdige plakstrip aan de achterkant van de sleutelhouder.