Wacht niet op de feestdagen of een speciale gelegenheid om iemand een cadeau te geven. Hier is een lijst met "GEWOON OMDAT" redenen om een ​​onverwacht cadeau af te geven.

Volgens verschillende onderzoeken is de meest populaire reden om iemand een cadeau te geven het vieren van een verjaardag. Sinterklaas, Moederdag, Vaderdag en Valentijnsdag

Hoewel het vieren van deze feestdagen en evenementen belangrijk is, zijn enkele van de meest betekenisvolle geschenken die ik ooit heb ontvangen zonder goede reden aan mij gegeven.

1. Wanneer het een drukke week wordt

Als je weet dat een vriend(in) een drukke week voor de boeg heeft, breng dan een maaltijd langs of bedenk andere tijdsbesparingen die de week een beetje draaglijker kunnen maken.

Zoals diepvriesdiners voor elkaar.

Ze zullen dankbaar zijn voor de onverwachte ete en het waarderen dat ze niet hoeven te koken tijdens die eerste, hectische schoolweek.

Als je geen kok bent, breng dan snacks voor de schoollunch, extra schoolspullen of een lekkere salade die moeder helemaal alleen kan eten nadat de kinderen vrij zijn op hun eerste volledige dag.

2. Er is geen tijd om liefde te tonen

Degenen van wie je houdt laten zien hoe je over hen denkt, moet niet beperkt blijven tot een bepaalde datum op de kalender.

Het leven is onvoorspelbaar en het is het beste om degenen die het meest voor ons betekenen te laten zien hoe belangrijk ze zijn in ons leven.

Dus als je een vriend hebt die je de laatste tijd door een persoonlijke strijd heeft geholpen, toon hem dan wat dankbaarheid door hem een ​​uniek cadeau te geven.

3. Onverklaarbare vreugde

De vreugde en kracht van onverwacht geven is niet te evenaren. Want laten we eerlijk zijn, iedereen verwacht een cadeau op zijn verjaardag, afstuderen of huwelijksverjaardag, maar niet iedereen verwacht een cadeau op een rustige maandagavond of een luie zondagmiddag.

Niet alleen zullen jouw dierbaren blij zijn met onverwachte geschenken, maar het zal ook hun dag opfleuren als ze een slechte hebben.

4. Wanneer iemand een nieuwe baan begint

Of je nu een tiener kent die aan haar eerste echte baan begint of een goede vriend heeft die een carrièrestap maakt, die eerste werkdag kan een beetje beangstigend zijn.

Het maakt niet uit hoe gekwalificeerd je bent, het is normaal dat je nerveus bent en jezelf al vroeg wilt bewijzen.

Willekeurige daden van vriendelijkheid kunnen het meest opwindend zijn: iets attents achterlaten op het bureau van een collega, een boek naar een verre vriend sturen, opdagen met bloemen zonder enige reden, behalve dat ze mooi waren en je die schoonheid met iemand anders wilde delen . Het rendement van deze gebaren is bijna altijd groter dan de moeite die erin wordt gestoken.