Er is een reden waarom vakanties magischer zijn voor kinderen. Je zou denken dat het komt omdat ze geloven in de meer magische delen van het seizoen, maar het is ook omdat ze kunnen deelnemen aan de leukste, nostalgische tradities van elk seizoen. Neem bijvoorbeeld paasmanden of paasversieringen. Of paaseieren zoeken. Alle drie zijn ze meestal gericht op kinderen, maar wie zegt dat volwassenen niet mogen deelnemen aan het plezier? Als het gaat om het zoeken naar paaseieren, zijn er veel manieren om de activiteit leuk te maken voor alle leeftijden.

Het zoeken naar paaseieren voor volwassenen kan eenvoudig worden gemaakt door te veranderen wat je in de eieren stopt - of het nu gaat om plastic eieren vullen met koud hard geld (volwassenen kunnen die prijs zelfs meer waarderen dan kinderen) of ze vullen met dankbetuigingen. Zelfs als je de dingen traditioneel hield en ze gewoon met snoep vulde, kan het nog steeds een leuk spel zijn om te spelen na een paar mimosa's of andere paascocktails. Voor meer inspiratie over hoe je een leuke Paasdag voor volwassenen kunt maken, zijn hier enkele ideeën voor het zoeken naar paaseieren die zouden zorgen voor een unieke en nostalgische Paaszondag.

1.  Liefdevolle berichten 

Note book 

Deze paaseieren zoeken is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Iedereen vindt het leuk om lieve bemoedigende woorden te horen en die schattige gevoelens op een handgeschreven briefje te ontvangen? Dat is onvergetelijk.

 

2. Drinkspel

Drank spel

 Deze game geeft een leuke draai aan het zoeken naar eieren. Eerst pakken jij en je geliefden boven de 21 een cocktail met een paasthema en zoeken dan naar plastic eieren, elk met instructies over hoeveel slokjes je moet nemen. Je kunt het zelfs naar een hoger niveau tillen door een paar "Never Have I Ever"-prompts in sommige eieren en de persoon die drankjes heeft te laten glijden.

 

3. Gloed in het donker

Gloed in het donker

als je de kleintjes eenmaal naar bed hebt gebracht, is het zoeken naar glow-in-the-dark paaseieren een geweldige manier om je typische jacht te versterken. Het is donker, het is griezelig en de glow-in-the-dark eieren kunnen worden gevuld met elke volwassen vriendelijke prijs die je maar wilt.

4. Confetti Eieren 

Confetti

Het beste van volwassen paaseieren zoeken? Je hoeft geen snoep in te slaan waarvan je de komende weken restjes zult hebben. Breek deze eieren op de grond voor decoratie of op het hoofd van je vriend voor de lol. Maar wees gewaarschuwd: je zult overal confetti hebben voor, nou ja, ooit.

5. Konijn Jell-O shots

Ijs glazen

Jell-O is een soort snoep, toch? En met slagroomwodka eraan toegevoegd, zullen deze de perfecte zoete traktatie voor volwassenen zijn. Je kunt ze overal verbergen en je feestgangers ze laten zoeken en de foto's maken zodra ze ze hebben gevonden.

6. QR Codes

QR Codes

Zelfs oudere kinderen konden meedoen aan deze interactieve, met technologie gevulde paasjacht. Je kunt eenvoudig jouw eigen QR-codes maken en afdrukken met behulp van een QR-codegeneratorwebsite en deze overal in huis verbergen. Wanneer je de QR-codes maakt, kunt je elke link naar iets van een website tot een foto hebben, die op een telefoon verschijnt wanneer iemand de camera van zijn telefoon eroverheen houdt. Als je de gratis route wilt gaan, kun je elke QR-code de vinder naar een foto laten leiden met een schattig paascitaat of een feestelijke paaswoordspeling erop, of voor iets met geldwaarde, het kan ze naar een e-cadeaubon brengen of een IOU