Valentijnsdag is bijna aangebroken! Ik hou eigenlijk van alle feestdagen en festiviteiten. Ik denk dat elke vakantie een leuke onderbreking is van het alledaagse en ik vind het leuk om kleine manieren te vinden om een ​​speciale dag speciaal te laten voelen.

Vergeet niet dat vakanties niet alleen voor kinderen zijn! Al deze zijn ook leuk voor volwassenen. Doe ze voor je partner, kamergenoot, collega's... Iedereen! Iedereen kan genieten van wat feestelijk plezier.

11 manieren om Valentijnsdag speciaal te maken in 10 minuten of minder

1. Maak hartvormige pannenkoeken
Als je een hartvormige uitsteekvorm hebt, plaats deze dan gewoon op je pan en giet er pannenkoekenbeslag in. Laat de pannenkoeken volledig gaar zijn voordat je de koekjesvormer verwijdert en ze omdraait. Je kunt je beslag ook in een spuitfles doen en als alternatieve methode het hart op de hete pan trekken.

2. Schrijf mooie notities voor lunches
Neem een ​​paar minuten de tijd om een ​​lief briefje te schrijven voor je partner, kinderen, vriend, kamergenoot... wie dan ook! Stop het 's ochtends in hun lunchzak, zodat ze later een leuke verrassing hebben.

3. Draag helemaal roze en rood
Een deel van het hebben van een leuke en feestelijke Valentijnsdag is gewoon met opzet iets doen om het leuk te maken. Kies een roze of rode outfit uit. Of ga helemaal los en draag helemaal roze en rood van top tot teen!

4. Versier
Ik stopte bij de Action en ze hadden een schattig Valentijnsdagdecor. Ik zeg niet dat je er alles aan moet doen, maar waarom zou je niet een paar dingen naar buiten brengen. Knip wat papieren harten uit of hang een slinger op. Als je je geslepen voelt, heeft Pinterest eindeloos veel schattige ideeën.

5. Steek kaarsen aan voor ontbijt, lunch en/of diner
Ik ben dol op het idee van een ontbijt bij kaarslicht! Het is 's ochtends donker terwijl we ons klaarmaken voor werk, dus het zou de perfecte tijd zijn om het te doen.

6. Versier de eettafel
Het is zo zeldzaam dat we de tafel mooi dekken voor een maaltijd. Haal een leuk tafelkleed tevoorschijn, steek wat kaarsen aan en versier de eettafel een beetje. Een paar versieringen kunnen een normale maaltijd speciaal maken, zelfs als het een diepvriespizza is.

7. Kies een romantische film om naar te kijken
Ik weet dat je een film niet in 10 minuten kunt kijken, maar je kunt er wel een uitkiezen voor later. Ik ga een paar van mijn favoriete chick flicks opsommen!!

  • How to Lose a Guy in 10 Days “Our love fern — you killed it!”
  • 10 Things I Hate About You — het deel waar hij danst en zingt op de tribunes... love it!
  • Dirty Dancing “Nobody puts Baby in a corner…”
  • Sweet Home Alabama
  • She’s All That
  • Clueless
  • 27 Dresses
  • You’ve Got Mail — het geluid van de internetverbinding is nu gewoon hilarisch

Ik hou duidelijk alleen van films uit de jaren 90 en begin 2000...

8. Blader door foto's met uw persoon
Weet je hoe vaak we ons trouwalbum doorbladeren? Nooit. Dat is hoe vaak.

Valentijnsdag is zo'n leuk moment om met je partner, vriend of vriendin door oude foto's te kijken en te genieten van mooie herinneringen.

9. Krijg extra hip
Maak Valentijnsdag leuk en speciaal door 10 minuten extra te besteden aan de voorbereiding. Ik zou eigenlijk make-up en parfum op kunnen doen.

10. Neem een ​​speciale snack
Ik weet dat dit een hele klus is, maar ik ben altijd op zoek naar een excuus om donuts te eten. Plan een speciaal tussendoortje. Neem donuts en warme chocolademelk of een andere traktatie.

11. Lees over de geschiedenis van Valentijnsdag
Ik vind het leuk om de geschiedenis achter vakanties te kennen. Besteed een paar minuten aan het lezen over de geschiedenis van Valentijnsdag - nee, het is niet gemaakt door wenskaarten. Er zijn echter een paar versies van de oorsprong ervan.

Feestdagen vieren hoeft niet gelijk te staan ​​aan grote evenementen. Elke ongewone traktatie kan de dag leuk en spannend maken.

Met slechts 10 minuten maak je Valentijnsdag feestelijker voor jezelf en de mensen om je heen.